Triple Creek Ranch - Logeren bij Intel's ex-CEO

Verenigde Staten Patricia Speleers

Het is ironisch dat iemand, die er persoonlijk voor zorgde dat dankzij innovatieve technologieën de wereld een stukje sneller draait, in zijn ander leven mensen leert om extreem tot rust te komen. Graig Barrett, de ex-CEO van het Amerikaanse Intel, kocht in 1993 een schat van een ranch in Montana. Kabbelende beekjes tussen de dennenbomen met daarachter gouden, uitgestrekte velden en daarboven de beruchte Big Sky van Montana. Wolkenformaties zijn hier niet hetzelfde als ergens anders, beweren fans. De hemel is hier breder, uitgestrekter en dramatischer.

Graig ontvangt vaak persoonlijk zijn gasten voor een aperitiefje in zijn nederige blokhut waar de openhaard halve boomstammen kan verbranden en de bedden een stuk of vijf cowboys kunnen te slapen leggen. Hij en zijn vrouw pendelen regelmatig tussen hun huis in Arizona en appartement in New York City naar Triple Creek Ranch. De twee knappe dochters en zoon die op het aanrecht geportretteerd staan, komen hier alleen maar om Kerstmis te vieren.

Graig is slim: hij gebruikt zijn neus voor zaken en het essentiële, menselijke aspect bij het leiden van een Fortune 500 bedrijf ook in Triple Creek Ranch. Enkel het beste personeel wordt aangeworven: mensen met een passie en een drive. Misschien niet de beauties die je anders in de horeca tegenkomt maar wel medewerkers die weten waar hospitality rond draait. Zijn experiment is alvast een groot succes en Triple Creek Ranch wordt elk jaar opnieuw door de vakpers als een van de beste en mooiste plaatsen in de VS uitgeroepen.

Wanneer Graig na de aperitief ziet dat het goed is, springt hij in zijn privéjet om naar Rusland te vliegen. Niet om te gaan vliegvissen maar wel voor een meeting met een grote pief in de regering van Rusland. Graig helpt ze daar een handje met het bouwen van een Russische versie van Silicon Valley. 

Geïnteresseerd? Contacteer Patrice Speleers op 056/60.58.58 per email voor meer informatie en een afspraak op kantoor.

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Canada - Vancouver, Canada's capital of cool

Canada    2018   Patricia Speleers

Vancouver. Aan de linkerkant een van de grootste, stedelijke groenzones in de wereld. Daarachter ontelbare met sneeuw bedekte bergtoppen. Rechts de stad zelf. En ertussen niks anders dan water.

Op straat hoor je een mengelmoes van talen en accenten en merk je een uniek pallet van huidskleuren en stijlen. Vancouver, gelegen langs de westkust van Canada, is multicultureel en is daar...

Verenigde Staten - Yellowstone, koningin van de nationale parken

Verenigde Staten    2018

Voor wie houdt van overweldigende natuur is een bezoek aan het oudste nationaal park van de States een must. In het land van bizons, elanden en grizzlyberen ontdek je de helft van alle geothermische verschijnselen die onze aarde rijk is. Spectaculaire berglandschappen worden afgewisseld met pruttelende modderpoelen, felgekleurde waterbronnen en geisers vormen een prachtig natuurdecor.

Op ‘The Old Faithful’ kan je de...

Canada - Fotografiereis naar de Magdalena-eilanden

Canada    2018   Céline Beels

• Unieke fotografiereis begeleid door natuurfotograaf
• Per helikopter op zoek naar zeehondenjongen
• Spectaculaire eindeloze sneeuwlandschappen
• Kleinschalige internationale groep


De Magdalena-eilanden in Oost-Canada zijn een kleine eilandengroep in de Saint Lawrencebaai. Ze kennen een bijzonder hard klimaat: tropisch in de zomer en arctisch in de winter.

Begin februari komt het pakijs uit het hoge noorden in zuidelijke richting gedreven. Met dit pakijs komen...

close
close