Ecuador

Ecuador

Latijns-Amerika & Caraïben

Het kleine Andesland op de evenaar heeft op het menu: Incaruïnes, koloniale steden, inheemse markten, tropische stranden. De Avenida de los Volcanes leidt langs 70 vulkanen, in het Amazonegebied spot je roze dolfijnen en groene papegaaien. Reis je Darwin achterna naar de Galápagos-eilanden?

Ontdek Ecuador


Laat je inspireren door deze originele ideeën voor Ecuador. Reisplannen?
Neem contact op met onze reisexperts.


Filter op periode
Filter op trefwoord

 

Ecuador - Galapagos eilanden, Darwin achterna

Ecuador   maart 2017   Céline Beels

Maak je bezoek aan Ecuador helemaal af met een trip naar de Galapagos eilanden. Hop aan boord van een luxe cruise of kies één van de bewoonde eilanden als thuisbasis voor dagexcursies. Santa Cruz is het dichtst bevolkte en meest toeristische, maar wel dè plaats om reuzelandschildpadden te zien. Trek het binnenland in met jeep of fiets en je ziet...

Ecuador - Van de Andes tot de Amazone

Ecuador   april 2015   Jozefien Heyse

Ecuador is een land op de evenaar, met een ongeëvenaarde schoonheid en boordevol kleuren en contrasten: de spectaculaire Andes hooglanden, koloniale steden, kleurrijke indianenmarkten, het ongerepte oerwoud van de Amazone, de tropische kustlijnen van de Stille Oceaan en de wonderlijke schoonheid van de wereldberoemde Galapagoseilanden. Op enkele uren van elkaar bereik je werelden van verschil.

 

Eind vorige maand reisde ik doorheen...

close
close