Rusland - Moskou, flexibele citytrip voor jonge avonturiers

Andere... (Europa) Bert Uyttenbroeck

• 4-daagse, flexibele citytrip voor jonge avonturiers
• Privé transfers en begeleiding door een Engelstalige gids
• Per metro en fiets de stad, per limousine het bonte nachtleven in

Moskou vormt van oudsher het historische, politieke, economische en spirituele hart van Rusland. De stad heeft oneindig veel invallen van vijandige legers meegemaakt, burgeroorlogen, revoluties en contrarevoluties en heeft toch het unieke hart van Rusland weten te behouden.

 

Dag 1/ Brussel – Moskou
Rechtstreekse vlucht van Brussel naar Moskou met Brussels Airlines. Bij aankomst in Moskou word je opgewacht door je gids. Samen reis je per exprestrein naar het centrum van Moskou. Avond ter vrije besteding.

 

Dag 2/ Kremlin, Rode Plein en fietstocht
Het Rode Plein en het Kremlin zijn dan misschien wel dé toeristische trekpleisters van Rusland, ze zijn ook echt de moeite van een bezoek waard. Dat geldt ook voor de ‘State Armoury’, het oudste museum van Rusland, en de Kathedraal van Sint Basiel. Je gids vertelt er je graag honderduit over. Tegen de middag keer je terug naar het hotel met de beroemde metro, waar de stations soms wel balzalen lijken. Of kan je op eigen houtje de stad verder verkennen. Bij mooi weer neemt de gids je ’s avonds mee voor een fietstocht langs de architecturale parels van ’s lands Sovjet verleden, het Gorki Park en zoveel meer. Onderweg maak je kennis met jonge Moskovieten, je gids tolkt waar nodig. Een unieke manier om het échte Moskou te leren kennen!

 

Dag 3/ Ruimtemuseum & Vodka Crystal

Na een ontbijt op bed (als je wil) heb je de ochtend ter vrije besteding. De wijken van de stad liggen voor je open. In de namiddag verken je te voet het Museum van de Kosmonauten. De verworvenheden van de USSR in de wedloop om de verovering van de ruimte, maar ook de recente ontwikkelingen in de ruimtevaart, zijn niet min!  Nadien breng je een heerlijk bezoek aan de Kristal Vodka Fabriek. Na het diner haalt een limousine je op bij het hotel voor een avondje stappen in stijl. Je personal party assitant gidst je vol passie langs de meest trendy bars van ’t stad.

 

Dag 4/ Moskou – Brussel

Dag ter vrije besteding, tot de transfer naar de luchthaven van Moskou, voor je vlucht van Moskou naar Brussel met Brussels Airlines. 

 

Tip! Verleng deze citytrip met enkele culturele hoogdagen in Sint-Petersburg.
 

 

Richtprijs pp. vanaf:      EUR 1.685, 00  in een 2-persoonskamer

 

Inbegrepen:

  • Privé transfers
  • Overnachtingen in 4* hotel incl. ontbijt
  • Toegangsgelden
  • Engelstalige privé gids & party assistant

Niet inbegrepen:

  • Vluchten met Brussels Airlines
  • Visum Rusland
  • Alle andere maaltijden en dranken       

 

Contacteer onze specialist


Deze routesuggestie kan je reserveren zoals beschreven. Uiteraard werken wij ook graag geheel op jouw maat. Contacteer onze specialist voor een persoonlijke afspraak en alle gedetailleerde informatie.

  Bert Uyttenbroeck       056/60.58.58       bert@atlasreizen.be

close
close