Triple Creek Ranch - Logeren bij Intel's ex-CEO

Verenigde Staten Patricia Speleers

Het is ironisch dat iemand, die er persoonlijk voor zorgde dat dankzij innovatieve technologieën de wereld een stukje sneller draait, in zijn ander leven mensen leert om extreem tot rust te komen. Graig Barrett, de ex-CEO van het Amerikaanse Intel, kocht in 1993 een schat van een ranch in Montana. Kabbelende beekjes tussen de dennenbomen met daarachter gouden, uitgestrekte velden en daarboven de beruchte Big Sky van Montana. Wolkenformaties zijn hier niet hetzelfde als ergens anders, beweren fans. De hemel is hier breder, uitgestrekter en dramatischer.

Graig ontvangt vaak persoonlijk zijn gasten voor een aperitiefje in zijn nederige blokhut waar de openhaard halve boomstammen kan verbranden en de bedden een stuk of vijf cowboys kunnen te slapen leggen. Hij en zijn vrouw pendelen regelmatig tussen hun huis in Arizona en appartement in New York City naar Triple Creek Ranch. De twee knappe dochters en zoon die op het aanrecht geportretteerd staan, komen hier alleen maar om Kerstmis te vieren.

Graig is slim: hij gebruikt zijn neus voor zaken en het essentiële, menselijke aspect bij het leiden van een Fortune 500 bedrijf ook in Triple Creek Ranch. Enkel het beste personeel wordt aangeworven: mensen met een passie en een drive. Misschien niet de beauties die je anders in de horeca tegenkomt maar wel medewerkers die weten waar hospitality rond draait. Zijn experiment is alvast een groot succes en Triple Creek Ranch wordt elk jaar opnieuw door de vakpers als een van de beste en mooiste plaatsen in de VS uitgeroepen.

Wanneer Graig na de aperitief ziet dat het goed is, springt hij in zijn privéjet om naar Rusland te vliegen. Niet om te gaan vliegvissen maar wel voor een meeting met een grote pief in de regering van Rusland. Graig helpt ze daar een handje met het bouwen van een Russische versie van Silicon Valley. 

Geïnteresseerd? Contacteer Patrice Speleers op 056/60.58.58 per email voor meer informatie en een afspraak op kantoor.

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Verenigde Staten - Kajakken in de swamps van Louisiana

Verenigde Staten    2020   Sophie De Craene

Louisiana heeft een complex ecosysteem van moerassen (swamps), meren, rivieren en kreken (bayou). Een wereld waar asfalt plaats maakt voor water, en billboards voor iconische cipressen. Een sportieve natuurgids die de bayous als geen ander kent toont je de mooiste maar minder gekende plekken per kajak.

De beste momenten om de swamps te verkennen zijn ’s ochtends, wanneer het water nog...

Verenigde Staten - Verblijf op een ranch in The Wild West

Verenigde Staten    2020

The Wild West is met zijn verlaten spookstadjes, prachtige valleien en dramatische bergpieken een bron van inspiratie en een gedroomd decor om te herbronnen. Op een ranch beleef je een heerlijke vakantie.

Zapata Ranch in Colorado is een verborgen parel, gelegen aan de voet van The Great Sand Dunes National Park, een prachtig alpine natuurgebied. De ranch is een actieve ranch...

USA - Met de fiets op verkenning in New Orleans

Verenigde Staten    2020   Sophie De Craene

Wie de gebaande paden verlaat in New Orleans en haar hippe inwoners leert kennen, komt er al snel achter waarom deze stad ‘the Big Easy’ heet. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een fiets en de adresjes die Atlas Reizen ging uitproberen. 

De historische wijk ‘Le Vieux Carré’ spreekt tot de verbeelding. Kleurrijke stadsvilla’s met smeedijzeren balkons en verborgen...

close
close