Mieke neemt afscheid

Beste reiziger,
 

Mijn schoonzus, oprichtster en voormalig zaakvoerder van Atlas Reizen, Mieke Vanhauwere, neemt per 31 december 2017 afscheid van haar geesteskind.

In 1980 richtte Mieke Atlas Reizen op onder impuls van haar vader Arthur. Haar enthousiasme, gedrevenheid en passie voor het reizen en de reissector werden als snel een begrip. Haar niet aflatende energie, professionaliteit en kennis van de reissector zijn nog steeds onze inspiratie.


In die meer dan 37 jaar groeide Atlas Reizen uit van een lokaal reisagentschap tot een globale speler in travel design. Samen bouwden we Atlas Reizen uit tot wat het nu geworden is : 2 vestigingen, 15 reisontwerpers, een afdeling kunst- en cultuurreizen - Art Travel - en een divisie voor inkomend toerisme - Brilliant Belgium.  En met een schare trouwe Atlas-reizigers om u tegen te zeggen. Niemand kent de Atlas globetrotters zo goed als Mieke. Vele zijn Mieke trouw gebleven vanaf het eerste uur, sommigen zijn vrienden en reisgenoten geworden.


De komende weken en maanden draagt Mieke haar takenpakket over aan de bestemmingsspecialisten binnen ons team. De opvolging zal gebeuren met de toewijding die ons kenmerkt.


Maar wie Mieke beter kent, weet dat ze niet stil zal kunnen blijven zitten, dat reizen haar in het bloed zit en dat ze zal blijven rondtrekken op zoek naar nieuwe bestemmingen en naar dat ene hotel dat net iets meer biedt. Je kan haar via deze weg altijd blijven inspireren met nieuwe ideeën.


Beste Mieke, onze dank is niet in woorden te vatten,

We wensen jou nu reeds vele schitterende reizen.

Wij kijken alvast uit naar nog vele spannende reisverhalen!


Vanwege Bert Uyttenbroeck, zaakvoerder

en het ganse Atlas Reizen/Brilliant Belgium/Art Travel team

close
close