Australië - Maria Island Walk

Net buiten de oostkust van Tasmanië ligt het mooie Maria Island.  Dit spectaculaire eiland ademt niet alleen rust, het is bovendien uniek door de combinatie van haar natuurlijke schoonheid en zeldzame fauna en flora. Naast deze spectaculaire landschappen maak je ook kennis met talrijke getuigenissen uit de geschiedenis door o.a. het bezoek aan de historische nederzetting Darlington.

Vier dagen lang wandel je langs ongerepte stranden en natuurlijke paden. Reken op een 10 tot 15 km per dag. Dineren doe je onder een mooie sterrenhemel  en overnachten gebeurt in stijl in exclusieve wilderniskampen met gemeenschappelijke faciliteiten. Als extraatje slaap je de laatste nacht in het Bernacchi House in Darlington, een gerestaureerd huis uit 1880.

The Maria Island Walk omvat 4 dagen en 3 nachten met een totale afstand van 45 km. De wandeling behoort tot de ‘Great Walks of Australia’ die bekend staan om hun exclusieve locaties, ervaren gidsen, uitstekende keuken, prachtige natuur en ‘once in a lifetime’ ervaringen.

Praktisch: Deze vierdaagse begeleide wandeling maak je met maximum 10 personen. Een goede fysieke conditie is gewenst. Je staat immers zelf in voor het dragen van je bagage. De wandeling is gegarandeerd vanaf 4 personen en start vanaf Hobart. Beste reistijd : oktober tot mei.

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Wiet Proesmans       03/331.33.30       wiet@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Companie du Ponant - De Lapérouse

Australië    2018   Sophie De Craene

De ‘Lapérouse’ is in alle opzichten een parel te noemen. Het is het eerste boutique cruiseschip van vijf die Compagnie du Ponant de komende vijf jaar te water zal laten.

Lapérouse weet te verrassen door het enorme ruimtelijke gevoel, een zeer doordachte inrichting met duurzame materialen en oog voor detail. Wat dit schip zo uniek maakt, zijn de infinity pool, de...

Australië - Arkaba in de Flinders Ranges

Australië    2017

Een goed stuk in de outback ten noorden van Adelaide ligt de ruwe Flinders Ranges, een bergplateau waarin de vulkanische activiteit zelfs voor een leek valt te ontwaren. Verborgen in de heuvels rondom ligt Arkaba. Tot voor enkele jaren een working sheep farm.

De laatste schapen werden enkele jaren terug afgevoerd, het accent ligt nu volledig op natuurherstel- en behoud. Na...

Nieuw-Zeeland - Hollyford track

Nieuw-Zeeland    2017   Aline Temmerman-Uyttenbroeck

De spectaculaire en afgelegen Hollyford Valley is gelegen in het Fiordland National Park op het Zuidereiland. Het Fiordland National Park is het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland. Naast een overweldigende wildernis herbergt deze vallei een rijke geschiedenis.

Gedurende 3 dagen ga je op pad met een kleine groep en een ervaren lokale gids die je laat kennismaken met de diversiteit van...

close
close