Brazilië - Rio de Janeiro, feesten in stijl

Brazilië Bert Uyttenbroeck

• Vier met een groepje vrienden het Carnaval van Rio op hoogst exclusieve wijze
• Tickets voor het gemaskerd bal in Copacabana Palace en VIP-lounge in de Sambadromo
• Sluit af in een boetiek hotel aan het strand van Paraty

Geen Brazilië zonder Rio en geen Rio zonder Carnaval.  Hét feest der feesten, zowat het hoogtepunt van het jaar voor alle inwoners in en rond Rio.  Voor de buitenstaander die even op bezoek is ongetwijfeld een overweldigende ervaring.  Vlieg naar Rio en vier zélf het carnaval mee. Niet als toeschouwer aan de kant, maar als deelnemer in het hart van het gebeuren.

 

Dag 1/ Brussel – Rio de Janeiro
Vlucht van Brussel via Parijs naar Rio.  Privé transfer naar het hotel en tijd om te relaxen aan het zwembad.  In de namiddag neemt de gids je mee op sleeptouw. Je bezoekt onder meer Ipanema en Leblon, de twee meest glamoureuze delen van de stad. Je neemt een kabellift naar de top van Sugarloaf Mountain om te genieten van de zonsondergang.  ’s Avonds, verken je het nachtleven van Leblon.  Overnachtingen in een top hotel aan het strand van Ipanema.


Dag 2/ Rio de Janeiro

Je bezoekt de berg van Corcovado en het standbeeld van Christus de Verlosser, hét symbool van de stad.  Maar ook het pittoreske Santa Teresa, wat het artistieke en meer bohemien deel van de stad is. In de nabij gelegen favela Pereira de Silva vind je de unieke kunstinstallatie en NGO het “Morrinho Project”. Later in de namiddag kiest ieder een carnavalskostuum uit voor het bijzondere gemaskerde bal in Copacabana Palace. 

 

Dag 3/ Rio de Janeiro

In de voormiddag kan je uitslapen…  Na de lunch maak je een fietstocht door het zuidelijke deel van de stad. Je fietst o.m. langs het strand, richting Rodrigo Freitas Lagoon en verder tot aan de botanische tuin. Terugkeer naar het hotel voor een eerste avond van de carnavalparade.  De show start om 20u00 en eindigt om 07u00 ’s morgens. 6 sambascholen passeren de revue. Geniet van het spektakel vanuit de VIP lounge, gelegen in het midden van de strip. 

 

Dag 4/ Rio de Janeiro

Overdag tijd om uit te slapen en te rusten. Vanavond gaat de show verder…

Na het diner vertrek naar de Sambaschool om je klaar te stomen en uitgedost deel te nemen aan de parade.  Terwijl je heupwiegend meedanst op de beats van de samba, juichen duizenden mensen je toe. 

 

Dag 5/  Rio de Janeiro - Paraty

Na de middag vertrek per privé jet naar Paraty, aan de kust.  Een historicus vertelt tijdens een stadswandeling meer over de geschiedenis van deze pittoreske plek.  Overnachting in een klein boutique hotel in het historische deel van het stadje.

 

 Dag 6/ Paraty

Per boot vertrek je naar Praia Vermelha en vervolgens naar de eilandjes Cotia en Algodão.  Onderweg kan er gesnorkeld of gezwommen worden.  Retour naar Paraty voor de lunch in één van de lokale restaurants waar ze de beste verse vis serveren.   

 

Dag 7/ Paraty

De rit per 4x4 brengt je tot vlakbij de eerste waterval van Graúna.  Een korte wandeling brengt je tot bij de 2de waterval.  Verder bezoek je de Cachaca distillerie van Engenho D’ouro. Hier wordt suikerrietdistillaat nog op traditionele wijze gemaakt.  Voor of na de lunch is er tijd om te zwemmen aan de kleine waterval vlakbij het restaurant.  Retour naar Paraty tegen de avond.

 

 

Dag 8/ Paraty

Volledige dag om vrij te genieten rond de baai van Paraty. De boot met crew staat de hele dag ter beschikking.

 

Dag 9/ Paraty - Rio - Brussel

Dag ter vrije besteding. In de namiddag transfer naar de luchthaven van Paraty. Privéjet naar Rio.  Aansluitend lijnvlucht naar België.

 

Dag 10/ Aankomst Brussel

Aankomst in Brussel in de namiddag.
 


Richtprijs per persoon vanaf: (op aanvraag)

 

Inbegrepen :        

  • Binnenlandse vluchten per privé jet h/t Rio – Paraty
  • Persoonlijke host en privé chauffeur gedurende het volledige verblijf
  • Toegangsgelden
  • Tickets voor het gemaskerd bal in Copacabana Palace en kostuums
  • Toegang tot de VIP lounge in de Sambadromo
  • Officieel kostuum van de Sambaschool en deelname aan de parade
  • Accommodatie in 5*sterren hotels en ontbijt  

 

Exclusief :             

  • Internationale lijnvluchten
  • Alle lunches en diners

Contacteer onze specialist


Deze routesuggestie kan je reserveren zoals beschreven. Uiteraard werken wij ook graag geheel op jouw maat. Contacteer onze specialist voor een persoonlijke afspraak en alle gedetailleerde informatie.

  Bert Uyttenbroeck       056/60.58.58       bert@atlasreizen.be

close
close