368455401

Canada - Chilko Experience Wilderness Resort

Eind vorige eeuw kocht Phil Huston een ranch aan de oevers van het grootste natuurlijke zoetwater alpenmeer van Noord-Amerika. Het was zijn bedoeling de ranch om te bouwen tot vakantiewoning voor de familie. Gaandeweg kwam echter het besef dat sommige zaken nu eenmaal te mooi zijn om niet met anderen te delen. Het werd de start van Chilko Experience Wilderness Resort.

Na 5 jaar noest werk werd de lodge geopend. Er is plaats voor maximum 20 gasten, verdeeld over 6 robuuste houten huizen. Je verblijft hier minimum 3 nachten maar dit zal je je geenszins beklagen. Heerlijk bereide maaltijden, een open bar en fantastische ervaringen en excursies zijn in je verblijf inbegrepen.

In een adembenemend decor van bergen en meren  ga je onder begeleiding van ervaren gidsen vliegvissen, beren spotten of maak je een quadtocht.  Onderweg heb je trouwens veel kans op een ontmoeting met een eland of een schouwspel van een overvliegene arend.

Tijdens een kajaktocht op Chilko Lake of een tocht te paard leer je de ware betekenis kennen van de ‘sound of silence’, een ware luxe in een wereld die nooit stil staat.

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Patricia Speleers       056/60.58.58       patricia@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Alaska - Ter land, ter zee, en in de lucht

Alaska    2024   Patricia Speleers

• 17-daagse rondreis
• Natuurschoon
• Cruise & selfdrive

 

Alaska, de noordelijkste staat van de Verenigde Staten van Amerika, omarmt uitgestrekte natuurgebieden en nationale parken, die zo'n 65% van het land beslaan. Deze bestemming staat hoog op het verlanglijstje van elke natuurliefhebber. Tijdens deze 17-daagse rondreis trek je vanuit de hoofdstad Anchorage het binnenland in. Met een meerdaagse cruise naar Prince William Sound,...

Verenigde Staten - Verblijf op een ranch in The Wild West

Verenigde Staten    2023

The Wild West is met zijn verlaten spookstadjes, prachtige valleien en dramatische bergpieken een bron van inspiratie en een gedroomd decor om te herbronnen. Op een ranch beleef je een heerlijke vakantie.

Zapata Ranch in Colorado is een verborgen parel, gelegen aan de voet van The Great Sand Dunes National Park, een prachtig alpine natuurgebied. De ranch is een actieve ranch...

Verenigde Staten - Kajakken in de swamps van Louisiana

Verenigde Staten    2023   Sophie De Craene

Louisiana heeft een complex ecosysteem van moerassen (swamps), meren, rivieren en kreken (bayou). Een wereld waar asfalt plaats maakt voor water, en billboards voor iconische cipressen. Een sportieve natuurgids die de bayous als geen ander kent toont je de mooiste maar minder gekende plekken per kajak.

De beste momenten om de swamps te verkennen zijn ’s ochtends, wanneer het water nog...

close
close