Dubai - Four Seasons at Jumeirah Beach

Wie er dit najaar nog op uit wil trekken, maar nog niet weet waarheen: Four Seasons Jumeirah Beach in Dubai - één van onze favoriete hotels in het Midden-Oosten- biedt een tijdelijke maar zeer interessante promo aan voor het najaar, waaronder de herfstvakantie.

Het hotel geniet een bevoorrechte ligging aan het strand van Jumeirah, op slechts een kwartiertje van Downtown Dubai en van de luchthaven. Je geniet er een uitmuntende service zoals de Four Seasons connaisseurs gewend zijn, er is een uitstekende keuken, en vlakbij bevinden zich enkele restaurants van wereldniveau. Zowel het hotel als de bestemming maken dit een interessante vakantiekeuze!

Reizen naar Dubai is comfortabel:  2 x daags rechtstreekse vluchten vanuit Brussel en het tijdsverschil is miniem. De stranden zijn er mooi, en op de achtergrond van het hotel glinstert ’s werelds modernste metropool in de woestijnzon.  Een daguitstap naar Abu Dhabi, met onder meer een bezoek aan het Louvremuseum, is niet te missen.

Let op: Om van de promo te genieten dien je te boeken voor 30/06. Reisperiode van 01/10-26/12/2019. De grootte van de korting is afhankelijk van het aantal nachten (tot -32.50% vanaf 7 nachten). Promotie onder voorbehoud van wijziging.

Neem contact op met Jozefien voor meer details over deze promo, en laat je overtuigen! 

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Jozefien Heyse       056/60.58.58       jozefien@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Jordanië - Een Hasjemitisch koninkrijk

Jordanië    2023   Sophie Taelman

• 10-daagse onderdompeling in Arabische exotiek
• Ruïnes, verloren steden en op thee bij bedoeïenen
• Wandelen of fietsen door wadi’s en woestijnen
 

In het hart van het Midden-Oosten keer je terug naar de wortels van onze geschiedenis: langs kasteelruïnes en forten van de kruisvaarders naar de Heilige berg. Het groene en heuvelachtige noorden herbergt één van de best bewaarde Romeinse sites in...

Dubai - Bvlgari Resort, een juweel van een hotel

Emiraten    2018

We brachtten eerder dit jaar een bezoek aan Bvlgari Dubai, volgens ons het absolute kroonjuweel van het ganse Arabische schiereiland. Met een ligging op een kunstmatig aangelegd stuk land in de vorm van een zeepaardje – Jumeirah Bay, een eigen yacht club met plaats voor 50 boten, zicht op de Arabische Golf aan de ene kant, en de skyline van...

Abu Dhabi - Louvre Museum, een schrijn voor de kunst

Emiraten    2018   Jozefien Heyse

Het Louvre Abu Dhabi rijst op als een hemelse koepel, zwevend over een futuristisch dorp dat drijft boven de Arabische Golf.

De wereldvermaarde architect Jean Nouvel slaagde erin een schitterend schrijn voor kunst te creëren, dat niemand onbewogen laat.  De duizenden uitsparingen in de oneindige koepel zorgen voor een voortdurend lichtspel.

De bezoeker wordt door deze inspirerende omgeving voorbereid op de bijzondere...

close
close