Frankrijk - Per e-bike en oldtimer door de Provence

Frankrijk Patricia Speleers

Oldtimers zijn hoe langer hoe minder 'oude auto’s'. Ze zijn een wereld op zich. Zeker als het over een Morgan gaat! Wie met authentieke modellen van dit merk wil cruisen door de uitgepuurde mooie landschappen ‘sur les traces des oliviers de Provence’, is met dit 'Buitengewoon' aanbod van touropator Caractère aan het juiste adres.

 

Geen gepruts in de marge. Het motorgeronk van vervlogen tijden, de geur van een doorleefd interieur, een dot gas en weg ben je. Standaard wordt een Morgan Tourer V6 voorzien, maar op aanvraag (voor de echte speelvogels) kan het ook met een Cobra 289mk2 V8 of Morgan 4/4 150ch 2-zit cabriolet. Genieten laat zich niet in regels gieten. Vrijheid is troef! Je toert één dag langs rustige wegen en om het helemaal romantisch te maken, krijg je een rijkelijk gevulde picknickmand mee.

 

Kwaliteit komt in kleine hoeveelheden. Daarom is het programma opgesplitst. Ter compensatie rij je de volgende dag met een e-bike of BMC-fiets door de idyllische Luberon, een van de mooiste regio's van de Provence met 'Les Plus Beaux Villages de France' zoals Gordes, Roussillon, Bonnieux, etc...  Niet te verwonderen dat veel kunstenaars als eerste vielen voor deze ongerepte streek. Meer recent volgden tal van 'célébrités' (het hoogste aantal per km² in Frankrijk) . Uiteraard - je bent tenslotte in Frankrijk - rond je af met een lekker 3-gangen diner in een van de beste hotels van de Provence, Coquillade Village. 

 

Het hotel heeft zijn eigen BMC Cycling Center dus fietsfanaten kunnen er een langer verblijf aan vast koppelen. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor excursies naar het bergmassief Luberon, de Mont Ventoux, Avignon, Les Baux de Provence,...

 

4 dagen Caractère Buitengewoon arrangement, eventueel als onderdeel van een langer verblijf

Richtprijs: vanaf 910€ per persoon
Contacteer ons voor prijzen en beschikbaarheden voor uw reisperiode

Inbegrepen

  • Volledige dag met een oldtimer Morgan Tourer V6, door het mooiste stukje van de Provence, incl. picknick lunch, 1 volle tank benzine, max. 200km en verzekering (niet begeleid)
  • Volledige dag met e-bike door de idyllische Luberon, niet begeleid
  • 3-gangen diner in hotel Coquillade Village (restaurant gesloten op zondag en maandag)
  • 3 nachten kamer + ontbijt in Hotel Coquillade Village 5*

Niet inbegrepen

  • waarborg (+/- 3000€, afhankelijk van het type wagen, via kredietkaart)
  • vervoer van/naar La Coquillade Village

Contacteer onze specialist


Deze routesuggestie kan je reserveren zoals beschreven. Uiteraard werken wij ook graag geheel op jouw maat. Contacteer onze specialist voor een persoonlijke afspraak en alle gedetailleerde informatie.

  Patricia Speleers       056/60.58.58       patricia@atlasreizen.be

close
close