Friesland - Meerdaagse per traditionele aak

Andere... (Europa) Thomas Stinglhamber

Het Friese landschap is rijk aan rivieren en kanalen, de dorpjes zijn er pittoresk, de mensen warm en recht door zee. Laat je verleiden tot enkele dagen zeilen langs de dorpen van de Elf Stedentocht per traditionele lemsteraak.

Deze mooie houten boot, van het model waar de Koningin van Oranje er ook een geniet, is 13 meter lang en heeft een comfortabel salon met panty. Er zijn 2 kajuiten waar je met een familie van 4 makkelijk in slaapt, 1 badkamer en uiteraard een heel bovendek om tijdens het varen van de omgeving te genieten of ’s avonds te relaxen. De skipper is, als het weer en de wind het toelaten, een ervaren en gepassioneerde zeiler.
Hij is tevens een echte ‘local’ en kent Friesland als zijn broekzak. Als volmaakte gastheer geeft hij je toffe tips, regelt waar gewenst een uitstap of activiteit, en slaapt in een hotel aan land, zodat je ’s avonds in alle privacy kan nagenieten van de indrukken van de dag.

 

 

Richtprijs vanaf EUR 2.750,00 voor 3D/2N
Richtprijs vanaf EUR 3.975,00 voor 5D/4N
Richtprijs vanaf EUR 4.750,00 voor 7D/6N

Inbegrepen:

  • Privéboot met skipper
  • Beddegoed, handdoeken en keukenlinnen
  • Overnachting voor skipper in hotelkamer aan land
  • Eindschoonmaak.

Exclusief:

  • Parkeerplaats
  • Borg (APA) om de kosten te dekken die rechtstreeks verband houden met het gebruik van het schip, zoals haven-, bruggen-, kade-, sluisgelden en kost voor  ligplaatsen, de brandstofkosten (in rekening gebracht op verbruik - betaald aan de schipper op uitchecken van de boot)
  • Land- en wateractiviteiten zoals fietsverhuur, kitesurflessen, museum entreegelden, etc.
  • Maaltijden en drank

 

Contacteer onze specialist


Deze routesuggestie kan je reserveren zoals beschreven. Uiteraard werken wij ook graag geheel op jouw maat. Contacteer onze specialist voor een persoonlijke afspraak en alle gedetailleerde informatie.

  Thomas Stinglhamber       03/331.33.30       tom@brilliantideas.travel

close
close