Panama - Paradijselijk avontuur in Islas Secas

Een cluster van veertien privé eilanden weg van de bewoonde wereld aan de Stille Oceaankust van Panama. Een van de eilanden herbergt het Islas Secas resort, de andere zijn ongerept. Met een maximum van 24 gasten en een verblijf in je eigen villa – casita genoemd - vind je hier ultieme rust in een paradijselijke setting. De casitas liggen verscholen in tropische tuinen met een adembenemend zicht. Elke villa heeft een ruim buitenterras met zwembad.   

Ontdek de rijke biodiversiteit van deze eilandengroep en maak kennis met de indrukwekkende onderwaterwereld: meer dan 150 vissoorten, walvishaaien en gigantische mantelroggen. Naast snorkelen en duiken, kan je paddleboarden, kajakken, wakeboarden en op boottrip gaan. Laat je afzetten aan een verlaten strand waar je enkele uren later weer wordt opgepikt. Breng zeker ook een bezoek aan het Nationaal Park Coiba, een van de grootste natuurparken van Panama en UNESCO-werelderfgoed, waar twee keer per jaar bultrugwalvissen langs migreren. Tijdens het whale-watching seizoen spot je misschien zelfs walvissen vanaf je villa.

Duurzaamheidsweetje: De lodge wordt 100% aangedreven door natuurlijke energie. Het gebruikte water wordt opgevangen, behandeld en gebruikt voor irrigatie. Islas Secas dehydrateert bovendien alle voedselresten, die vervolgens worden gecomposteerd en omgezet in meststof. De natuur voorop stellen is waar het verhaal van Islas Secas mee begon!

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Jozefien Heyse       056/60.58.58       jozefien@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Hongarije - Budapest met de fiets

    2023   Robin Vanhuysse

Moeilijke keuze, eerst de Pest of eerst de Buda? Budapest is té veelzijdig. Twee rivieroevers, twee totaal andere werelden. Uiteindelijk besluiten we per fiets “the best of both worlds” mee te pikken!

Snel en efficiënt!  En eens je de 5th avenue in New York per fiets getrotseerd hebt, is Budapest een eitje! De stad draagt nog de littekens van een turbulente...


,

Cuba - Havana zonder make-up

    2020

De in Havana wonende diplomaat-schrijver Herman Portocarero neemt je mee naar één van ’s werelds meest fascinerende steden: Cuba’s broeierige hoofdstad Havana, maar dan het échte Havana, zonder make-up. Hij leerde de stad van binnenuit appreciëren, en verloor er zijn hart.

Havana zonder make-up, het boek over ‘zijn’ Havana, is opgebouwd uit 78 korte stukjes waar je in willekeurige volgorde...

close
close