Abu Dhabi

Abu Dhabi

Midden-Oosten

Deejays draaien in de nachtclubs, muezzins roepen op tot het gebed. Abu Dhabi verenigt twee tijdperken en levensstijlen. Records en overdaad in Ferrari World of in de reusachtige moskee. Buiten de stad lonkt de woestijn, de oases, de valkeniers, de Arabische volbloedpaarden.

Ontdek Abu Dhabi


Laat je inspireren door deze originele ideeën voor Abu Dhabi. Reisplannen?
Neem contact op met onze reisexperts.


Filter op periode
Filter op trefwoord

 

Abu Dhabi - Louvre Museum, een schrijn voor de kunst

Abu Dhabi   februari 2018   Jozefien Heyse

Het Louvre Abu Dhabi rijst op als een hemelse koepel, zwevend over een futuristisch dorp dat drijft boven de Arabische Golf.

De wereldvermaarde architect Jean Nouvel slaagde erin een schitterend schrijn voor kunst te creëren, dat niemand onbewogen laat.  De duizenden uitsparingen in de oneindige koepel zorgen voor een voortdurend lichtspel.

De bezoeker wordt door deze inspirerende omgeving voorbereid op de bijzondere...

Abu Dhabi - Paardrijden met Arabische volbloeden

Abu Dhabi   september 2012   Jozefien Heyse

Zopas gingen de indrukwekkende Sir Bani Yas Stables op het gelijknamige eiland in Abu Dhabi open. Er zijn 30 paarden, van Arabische volbloeden tot andere rassen van over gans de wereld.

 

Wat dacht je van een ritje op Ronan, een pure Arabische volbloed die vroeger aan topwedstrijden meedeed. Ronan staat bekend om zijn extravagante bewegingen die je bij weinig andere paarden...

Abu Dhabi - Verrassende stop-over in de woestijn

Abu Dhabi   januari 2011   Jozefien Heyse

Vlieg nu vanuit Brussel met Etihad Airways richting Azië en Australië in business of first en maakt een gratis stop-over te Abu Dhabi in stijl.

Businessklanten krijgen twee nachten in het ravissante Qasr Al Sarab by Anantara te midden de woestijn. Of wat dacht u van een nacht in het designy Yas Hotel, hartje Abu Dhabi. Plus gratis limousine transfers, ook...

close
close