Antarctica

Antarctica

Noordpool & Zuidpool

Warm ingeduffeld vaar je met de zodiac naar de pinguïnkolonie. Elders baad je in warme bronnen. Hoe (over)leven wetenschappers op de poolbasis? Je expeditie naar Antarctica is de ultieme natuurbelevenis en wordt gegidst door gespecialiseerde biologen.

Ontdek Antarctica


Laat je inspireren door deze originele ideeën voor Antarctica. Reisplannen?
Neem contact op met onze reisexperts.


Filter op periode
Filter op trefwoord

 

Antarctica - Naar de ziel van Antarctica vanuit Kaapstad

Antarctica   oktober 2019   Bert Uyttenbroeck

• Verblijf in het enige hotel op Antarctica
• Bezoek aan de Zuidpool
• Slechts 12 personen per vertrekdatum


De meeste Antarctica reizen vertrekken van het diepe zuiden van Zuid Amerika. Of via een cruise vanuit Nieuw-Zeeland of Australië. Atlas Reizen stelt je graag deze reis voor waar je vanuit Kaapstad in ongeveer 5 uur naar Antarctica reist. Je blijft niet aan de...

Antarctica - Magische expeditie

Antarctica   juni 2013   Bert Uyttenbroeck

Atlas Reizen nodigt je uit voor een ongeëvenaard avontuur. Je vliegt over Kaap Hoorn, de Antarctische convergentie en de mythische onstuimige waters van de Drake Passage. Zo zet je in een mum van tijd vanuit Punta Arenas in Patagonië voet aan wal op een van 's werelds koudste, hoogste, winderigste, droogste en meest ontoegankelijke continenten: Antarctica!

 

Deze expeditie kan je best...

Antarcticta - De keizerspinguin sterft uit

Antarctica   januari 2011   Bert Uyttenbroeck

16 september 2010. Het staat zwart op wit in De Standaard: de keizerspinguïn sterft uit. Interessant? Onverantwoord en wellicht toch volledig onomkeerbaar.

Hij is een van de grootste en mooiste vogels ter wereld. Het dier leeft ver verwijderd van de menselijke beschaving, aan de ijskoude onderkant van de aarde. Het is de opwarming van het klimaat die het treurige lot van...

close
close