Bhutan

Bhutan

Azië

Dit traditioneel Himalayakoninkrijk meet zijn succes in functie van het Bruto Nationaal Geluk. Als toerist betaal je per dag royalties. Druk wordt het dus niet. De bergen, tempels, burchten en oude huizen zijn je geld meer dan waard. En het geluksgevoel neem je mee naar huis als souvenir.

Ontdek Bhutan


Laat je inspireren door deze originele ideeën voor Bhutan. Reisplannen?
Neem contact op met onze reisexperts.


Filter op periode
Filter op trefwoord

 

Bhutan - Festivalreis door het Rijk van de Draak

Bhutan   oktober 2018   Wiet Proesmans

• 13 daagse festivalreis in het najaar
• Kennismaking met dit prachtige land en warme bewoners van de Himalaya
• Verblijf in comfortabele boetiekstijl hotels en Uma Como in Paro en Punakha

Bhutan is een mozaïek van verschillende culturen, tradities, levensstijlen, etnische groepen, talen en geloofssystemen. Het is verbazingwekkend dat zo’n klein land met slechts iets meer dan een half miljoen inwoners maar liefst negentien...

Bhutan - Bevrijdende festivals

Bhutan   januari 2011   Bert Uyttenbroeck

Bhutan is een uniek stukje paradijs op aarde is. Je wandelt er tussen eeuwenoude cultuur en traditie worden er hoog in het vaandel worden gedragen. Respect voor natuur en religie gaan er hand in hand en de Koning wordt er op handen wordt gedragen. Maar dat hoeven wij je al lang niet meer te vertellen.
Het ‘Land van de Donderdraak’ ligt...

Bhutan - Donderdraak en het BNG

Bhutan   januari 2011   Wiet Proesmans

'Kuzuzangbo La!', zo word je oprecht verwelkomd in Bhutan, een klein Himalaya-koninkrijk  geprangd tussen China, India en Nepal. De landschappen variëren van toendra, tropische regenwouden in het Zuiden tot gletsjers en monumentale 7000ers in het Noorden.

Pas sinds de jaren ‘70 vinden toeristen mondjesmaat hun weg naar Bhutan. Jigme Khesar Namgyel Wangchuck, de jongste koning ter wereld,  waakt over het Bruto...

close
close