Frans Polynesië

Frans Polynesië

Oceanië & Pacific

Paradijselijke stipjes in de eindeloze Stille Oceaan. Op Tahiti grenzen de door koraalriffen beschutte baaien aan steile, groene bergen. Je kan snorkelen, zwemmen, zeilen, wandelen. Verblijf in een luxepaalwoning op Bora Bora. Of bezoek, op drie uur vliegen (!), het graf van Brel op Hiva Oa.

Ontdek Frans Polynesië


Laat je inspireren door deze originele ideeën voor Frans Polynesië. Reisplannen?
Neem contact op met onze reisexperts.


Filter op periode
Filter op trefwoord

 

Frans Polynesië - Moorea, een stukje paradijs in de Stille Oceaan

Frans Polynesië   maart 2017   Céline Beels

Al weken miezerig weer in België, je zou voor minder wegdromen. Vandaag brengt dat wegdromen me bij een klein paradijs waar ik exact een jaar geleden was: Moorea.

Moo-wat? Een eiland in het midden van de Stille Oceaan, behorend tot Frans-Polynesië. Wellicht beter bekend is grote broer Tahiti. De perfecte stop voor onze vlucht tussen Nieuw-Zeeland en Chili. Beetje wild idee...

Frans Polynesië - Four Seasons Bora Bora, luxe op paaltjes

Frans Polynesië   mei 2011   Céline Beels

Hoe geraak je het verst weg, letterlijk en figuurlijk, van je dagdagelijkse leven? Reis naar Bora Bora en check in het ultra-luxueuze Four Seasons Resort. Welkom op het paradijselijk einde van de wereld.

Aan de minuscule luchthaven van Bora Bora drijft een collectie van gedateerde, trieste en luidruchtige motorbootjes naast elkaar. Ze liggen te wachten op de vliegtuigen die over de...

close
close