Israël

Israël

Midden-Oosten

Tel Aviv is jong, creatief en zondig, Jeruzalem de heilige stad van drie religies. Een reis naar Israël staat voor grote, confronterende tegenstellingen. Het holocaustmuseum van Yad Vashem vergeet je nooit meer. In de heerlijke keuken komen Joodse en Arabische invloeden harmonieus samen.

Ontdek Israël


Laat je inspireren door deze originele ideeën voor Israël. Reisplannen?
Neem contact op met onze reisexperts.


Filter op periode
Filter op trefwoord

 

Israël - Tel Aviv, stad vol heerlijke adresjes

Israël   januari 2016   Bert Uyttenbroeck

Je hoorde het wellicht al vertellen: Tel Aviv is jong, creatief en dynamisch. De stad lijkt een mix van Berlijn en New York, met toch een heel eigen cultuur met grote en kleine C. Voor de jongere van lijf en leden is er het bruisende nachtleven, de drijvende music scene en het uitgaansleven. Wij huurden een fiets en lieten ons...

Israël - Jeruzalem vaut le voyage

Israël   december 2015   Bert Uyttenbroeck

Israël speelt een cruciale en centrale rol in de geopolitieke situatie van de wereld vandaag. Daarnaast is het een land met een bijzonder rijke culturele geschiedenis, terwijl het ook op het vlak van hedendaagse kunsten een voortrekkersrol vervult. Redenen te over voor ons om Het Heilig Land na zo veel jaren nog eens opnieuw te bezoeken.

 

Van onze reis blijft Jeruzalem...

Israël - Luxe logies in Jeruzalem

Israël   januari 2011   Bert Uyttenbroeck

Gelegen in hartje Jeruzalem met zicht op de ommuring van de oude stad, de toren van David en de Jaffa Gate bevindt zich nu Mamilla, het nieuwste luxehotel van de stad.

Ondanks de nabijheid van het historische gedeelte van Jeruzalem biedt Mamilla Hotel de moderne reiziger alle comfort: excluslief restaurant en bar en een Hollistic Wellbeing Centre...

close
close