Turkije

Turkije

Europa

Zeilen in stille waters langs een spectaculaire kust. Je wegstoppen in een oriëntaals luxeresort met privé-baai. Minaretten tellen en hippe jongeren spotten in Istanbul, het Parijs aan de Bosporus, dat de brug slaat tussen Azië en Europa. In Turkije leer je hinkelen tussen Oost en West.

Ontdek Turkije


Laat je inspireren door deze originele ideeën voor Turkije. Reisplannen?
Neem contact op met onze reisexperts.


Filter op periode
Filter op trefwoord

 

Turkije - Istanbul, opwindende citytrip in stijl

Turkije   juli 2018   Jozefien Heyse

De culturele hoofdstad van Turkije is zoveel meer dan Ottomaanse minaretten en verleidelijke bazaars. Het is een dynamische en modieuze wereldstad die de brug vormt tussen Azië en Europa, letterlijk door midden gedeeld door de rivier de Bosporus. Istanbul is een intrigerende mix van oud en modern, van conservatief en seculier.

Natuurlijk wil je tijdens je bezoek de Haghia Sophia, de...

Bodrum - Mandarin Oriental, parel van de Egeïsche kust.

Turkije   augustus 2016   Jozefien Heyse

Ben je op zoek naar dé get-away voor dit najaar of volgende lente of  zomer, en dat op slechts enkele uurtjes vliegen? Het befaamde en wereldgerenommeerde Mandarin Oriental zette in 2014 voet aan wal op Turkse bodem. In ‘Cennet Coyu’ - vertaald als ‘Paradise Bay’ (echt waar!) - aan de noordkust van het schiereiland Bodrum vond men met een domein...

Bodrum - Exclusief en kunstzinnig

Turkije   januari 2011   Jozefien Heyse

Men neme een fijne en rustige baai, gelegen op een boogscheut van Bodrum centrum en een welstellende Turkse familie die hun zin voor het goede leven wil delen met een handvol toeristen. Casa dell’Arte is een refuge in de mooie Torba baai voor vakantievierders die enkel maar het beste en meest exclusieve van Bodrum willen.

Het hotel is kleinschalig...

close
close