406127819

Indonesië - Bawah, paradijselijk natuurreservaat

De vlucht per watervliegtuigje naar de Anambas Archipel koppelt je langzaam los van de realiteit. Vanuit de lucht zie je al van ver de 6 eilanden groen liggen blinken temidden de azuurblauwe zee. In de wijdse omtrek zijn geen andere eilanden te bekennen. Dit is een parel weggeborgen in de Zuid-Chinese Zee. Kleine inlets met laaghangende palmbomen over goudgele strandjes, een lange houten jetty die als een wichel het paradijs aanduidt. Een warm welkom door een breed lachende crew. Soms weet je meteen dat het helemaal goed zit.

Bawah Reserve startte als marine reservaat en pas later werd het eco resort toegevoegd. Een voorbeeld van duurzaam ondernemen, dat nu na enkele jaren zowel onderwater als boven water zijn vruchten begint af te werpen. Dat doet dromen!

Naar keuze kan je verblijven in een paalvilla boven het water, of pal op het strand. Wie wenst kan met de ganse familie het splinternieuwe Elang eilandje privatiseren. Behalve duikarrangementen, alcoholische dranken en de speciale ervaringen, verblijf je steeds op all inclusive basis. De keuken is helemaal top, de activiteiten zoals snorkelen, duiken, kajakken, …zijn perfect omkaderd. En de Spa & Wellness maken het helemaal af. De 3 nachten minimum stay zijn hier geen straf!

Praktisch: Halve dagreis vanuit Singapore
Beste reistijd : gans het jaar door, ideaal tussen juni en oktober

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Wiet Proesmans       03/331.33.30       wiet@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Indonesië - Boottocht langs de Komodo archipel

Indonesië    2020   Wiet Proesmans

• 8-daagse boottocht per authentieke schoener
• Avontuurlijke exploratie in internationale groep
• Komodovaranen, prachtige baaien, slapende vulkanen, snorkelen

Ten oosten van Bali bevinden zich prachtige vulkanische eilanden en de bijzondere Komodo archipel. Deze formule is zo eenvoudig dat ze bijzonder aantrekkelijk wordt. Je thuis-weg-van-huis is een ruime authentieke pinisiboot, die je naar de mooiste uithoekjes van de archipel brengt, langsheen afgelegen stranden,...

Indonesië - Raja Ampat met kerst en nieuw

Indonesië    2019

Aqua Blu is een gloednieuwe cruise ervaring in de ongerepte Oost-Indische Archipel, waaronder Komodo National Park, Spice Islands en Raja Ampat. Als de voormalige Britse marineverkenner HMS Beagle en later als het privé-jacht van een Europese aristocratische familie, heeft Aqua Blu een impressionante marine-stamboom. In 2019 onderging het schip een grondige opknapbeurt . De smaakvolle inrichting zorgt voor aangename binnen-...

Vietnam - Amanoi, rust aan de Vietnamese kust

Vietnam    2019   Wiet Proesmans

In het sanskriet staat aman voor ‘vrede’ en no’i voor plaats. In precies zoveel woorden kan je omschrijven waar Amanoi voor staat. Deze haven van eenvoud en rust overschouwt de witte zandstranden van de ruwe Vinh Hy Baai, ten noorden van Ho Chi Minh (Saigon).

Via het nationaal park van Nui Chua bereik je het centrale paviljoen van Amanoi. Vanaf de ‘lobby’,...

close
close