Italië - Skiën in de Dolomieten vanuit een privé lodge

Een steil bergweggetje brengt je naar de werkelijk prachtig gelegen San Lorenzo Mountain Lodge, een gezellig verblijf in de Dolomieten. Het gebouw is al zo’n vijfhonderd jaar oud, oorspronkelijk een jagershut die een bisschop in zijn vrije tijd gebruikte. Het huis doet op het eerste zicht traditioneel Zuid-Tirools aan maar de inrichting is eigentijds chique op een ingetogen manier.

Je waant je snel in een andere wereld, in harmonie met de natuur, de bergen en ver weg van de stress van het moderne leven. Het voelt heerlijk afgelegen maar toch sta je snel op de luchthaven van Bolzano of Innsbruck. Op 15 minuten rijden ligt het verbluffend mooie Dolomiti Superski gebied van Plan de Corones, of slechts 3 minuten per helikopter vanaf het eigen helikopterplatform van de lodge.

De lodge biedt plaats aan 6 volwassenen en eventueel nog 4 kinderen (stapelbedden). Ze omvat vier slaapkamers, verschillende zitkamers, een wellnessruimte, een verwarmde whirlpool buiten en een keuken waar gastronomisch voor je gekookt wordt.

San Lorenzo Mountain Lodge is zoveel meer dan een skichalet. Het hoogtepunt van elk verblijf is ongetwijfeld de oprechte passie voor gastvrijheid van de eigenaars. Giorgia trakteert u op vakkundig bereide lokale specialiteiten geserveerd in de originele 'stübe', terwijl Stefano de wijnen voor het diner selecteert uit de goed gevulde wijnkelder.

Richtprijs februari 2023: 4.440 EUR per persoon voor 7 nachten, op basis van 6 samenreizende personen. Inclusief ontbijt, diner, dagelijkse schoonmaak en privétransfers naar het skigebied van Plan de Corones. Exclusief lunch en alcoholische dranken.

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Bert Uyttenbroeck       056/60.58.58       bert@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Venetië - Kunst en architectuur in de mooiste stad van Italië

Italië    2024   Sophie Taelman

• Biënnale Arte 2024 met gespecialiseerde kunstgids
• Venetië beleven vanaf het water
• (Her)ontdekking van klassieke hoogtepunten  
 

Venetië… een drijvende stad gebouwd in een lagune met 150 kanalen, 100 pleinen en wel 400 bruggen. Hier kom je naartoe voor de romantiek, de mooie bezienswaardigheden, maar ook de architectuur & kunst.  
 

De Biënnale van Venetië is een vaste tweejaarlijkse afspraak voor elke liefhebber van hedendaagse kunst....

Turkije - De smaak van Istanbul en de Egeïsche kust

Turkije    2024

• Historisch & hedendaags Istanbul 
• Varen langs de Bosporus en de Egeïsche Kust
• Trendy beach clubs 
• Culinaire ontdekking  


Eeuwenlang vormde Turkije, waar Europa Azië raakt, een smeltkroes van culturen. Als arena waar architectuur, religie, keuken en kunst zich vermengen in het dagelijks leven; biedt het land haar gasten een dynamische symbiose van oud en nieuw. 

 

Je start jouw reis in Istanbul, een stad die weet...

Turkije - Cappadocië en de schatten van Mesopotamië

Turkije    2024   Julie Rausenberger

• Natuurwonderen
• Authentieke steden vol geschiedenis
• Culinaire tradities


Turkije, doordrenkt van geschiedenis en gezegend met een overvloed aan natuurlijke schoonheid, biedt meer dan all-inclusive resortvakanties. Je reis begint in Cappadocië, terecht Turkije’s paradepaardje! Je vindt er surrealistische rotsformaties en eeuwenoude grotwoningen. Je reist verder naar Zuidoost-Turkije. In sommige plaatsen tref je opvallend weinig andere toeristen, terwijl er echt wel veel te zien is. 


In...

close
close