Italië - Skiën in de Dolomieten vanuit een privé lodge

Een steil bergweggetje brengt je naar de werkelijk prachtig gelegen San Lorenzo Mountain Lodge, een gezellig verblijf in de Dolomieten. Het gebouw is al zo’n vijfhonderd jaar oud, oorspronkelijk een jagershut die een bisschop in zijn vrije tijd gebruikte. Het huis doet op het eerste zicht traditioneel Zuid-Tirools aan maar de inrichting is eigentijds chique op een ingetogen manier.

Je waant je snel in een andere wereld, in harmonie met de natuur, de bergen en ver weg van de stress van het moderne leven. Het voelt heerlijk afgelegen maar toch sta je snel op de luchthaven van Bolzano of Innsbruck. Op 15 minuten rijden ligt het verbluffend mooie Dolomiti Superski gebied van Plan de Corones, of slechts 3 minuten per helikopter vanaf het eigen helikopterplatform van de lodge.

De lodge biedt plaats aan 6 volwassenen en eventueel nog 4 kinderen (stapelbedden). Ze omvat vier slaapkamers, verschillende zitkamers, een wellnessruimte, een verwarmde whirlpool buiten en een keuken waar gastronomisch voor je gekookt wordt.

San Lorenzo Mountain Lodge is zoveel meer dan een skichalet. Het hoogtepunt van elk verblijf is ongetwijfeld de oprechte passie voor gastvrijheid van de eigenaars. Giorgia trakteert u op vakkundig bereide lokale specialiteiten geserveerd in de originele 'stübe', terwijl Stefano de wijnen voor het diner selecteert uit de goed gevulde wijnkelder.

Richtprijs februari 2023: 4.440 EUR per persoon voor 7 nachten, op basis van 6 samenreizende personen. Inclusief ontbijt, diner, dagelijkse schoonmaak en privétransfers naar het skigebied van Plan de Corones. Exclusief lunch en alcoholische dranken.

Wij maken graag jouw reis op maat


Om de reis naar jouw persoonlijke interesses te kunnen uitwerken, maken wij graag uitgebreid en voldoende tijd voor je vrij. Daarom maak je best een afspraak met onze specialist ter zaken. Deze vertelt alle gedetailleerde informatie uit eerste hand en helpt je graag op weg!

  Bert Uyttenbroeck       056/60.58.58       bert@atlasreizen.be

Ook interessant?Andere artikels die je misschien ook interesseren:

Noorwegen - De Lofoten, natuur en cultuur in harmonie

Noorwegen    2022   Wiet Proesmans

Voor wie in de lente of de herfst op zoek is naar een onderdompeling in de Noorse cultuur en traditie vormen Steigen en de Lofoten eilanden de ideale combinatie. Je vindt er een ruwe maar pure natuur, vernieuwende architectuur, kunst en design.

 

De Lofoten zijn episch. Het is natuur op steroïden, met enorme contrasten, duizelingwekkende toppen, spierwitte Arctische stranden en groene...

Madeira - Hiken is hip

Portugal    2022

Toegegeven, Madeira heeft niet echt een 'hip' imago. Je reist er heen voor de prachtige bloemen, de goede infrastructuur, het lekkere eten en het zachte klimaat. Een ideale combo om van een rustige dag te genieten. Maar er valt ook een heel andere kant van het eiland te ontdekken waar avonturiers hun hart bij kunnen ophalen.

Madeira biedt immers een groot aanbod aan hiking...

Explora Journeys - Nieuws uit de cruise wereld

Andere... (Europa)    2022   Céline Beels

Cruisen op het hoogste niveau kan binnenkort met de nieuwe rederij Explora Journeys, onder de MSC Group. EXPLORA I ontscheept in mei 2023 in Barcelona. Tegen 2026 volgen nog drie zusterschepen. Na routes in het Middellandse Zee gebied in het voorjaar zet EXPLORA I koers naar een Noorse zomer. In september kan je varen naast dreigende ijsbergen, duiken in enorme...

close
close